ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Jeni duke kërkuar realizuesin më të mirë të projektit tuaj të ndërtimit?

Ndërtimtari dhe inxhinieri

Jemi të gatshëm të ua mundësojmë juve që të realizoni çdo ide. Eurovia ka arritur të realizojë të gjitha projektet të cilat ia kanë besuar bashkëpunëtorët.

Partner publiko-privat

Eurovia bindshëm vepron edhe në fushën e logjistikës dhe tregtisë, si një nga veprimtaritë e domosdoshme për kompaninë tonë.

Patundshmëri

Kompania jonë është ajo, e cila investon gjithmonë e më shumë dhe me siguri të madhe në pronat e patundshme.

ADEL Power

Adel Power, së shpejti do të jetë në dispozicion për të gjithë, në mënyrë që të plotësojë kërkesat e çdo klienti.

Njoftimi për shtyp

Projektet tona

Render_Arberia-4Aa
Objekt banesor dhe afarist
NË PROCES
21754357_10210381879811058_1299833430_n
Objekt banesor individual
NË PROCES
Teatar i biblioteka Tetovo v0205
Teatri dhe Biblioteka e Tetovës
NË PROCES
image1
Rikonstruimi i kulmit SH.F JOAKIM KRÇOSKI
TË PËRFUNDUARA
image1l
Rikonstruimi i kulmit SH.F LIRIA
TË PËRFUNDUARA
DSC08646
PZU BLE MEDIKA
NË PROCES