АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Дали сте во потрага по најдобриот изведувач на вашиот градежен проект?

Градежништво и инженерство

Ние сме подготвени да ви овозможиме да ги реализирате сите идеи. Еуровиа успеа да ги реализира сите проекти доверени од своите соработници.

Јавно-приватно партнерство

Еуровиа убедливо работи и во областа на логистиката и трговијата, како една од основната активност за нашата компанија.

Недвижности

Нашата компанија е она која инвестира постојано и со голема сигурност во недвижниот имот.

Енергетика

Со големата доверба во нашата компанија и луѓето кои ја организираат и водат работата, ние сме убедени во брзото создавање на новата филијала Адел Холдинг.

Соопштение за медиумите

Наши проекти

DJI_0012
Станбен простор
ВО ПРОЦЕС
rsz_polyesterday_3d
Производен погон – Полие...
ВО ПРОЦЕС
Render_Arberia-4Aa
Станбен и деловен простор &#...
ВО ПРОЦЕС
DSC00998aa
Индивидуален станбен прост...
ВО ПРОЦЕС
Teatar i biblioteka Tetovo v0205
Театар и Библиотека – Те...
ВО ПРОЦЕС
image1
Реконструкција на ОУ „Јоак...
ЗАВРШЕНИ

Бесплатни пресметки

Мапа на проекти

projects_map

Excellence Сертификат