Objekt Rezidencial dhe Tregtar – ZOARA Shkup

PËRSHKRIMI I PROJEKTIT

Ndërtimi i shtëpisë tuaj në qendër të Shkupit. “ZOARA” është një lokal komercial dhe rezidencial, investitorët e të cilit janë Groteks Gradba dhe Kompanija Velkovski. Ndërtesa përbëhet nga 2 parkingje nëntokësore, kati përdhes dhe 9 kate. Ndërtesa përbëhet nga hapësira publike, hapësira banimi dhe afarizmi. Eurovia është përgjegjëse për:

  • Prokurimet materiale
  • Ekzekutimi & Mbikëqyrja
  • Garancion Shërbimi
  • Sistemi i hidroizolimit

Karakteristikat e projektit

Investitori: Groteks Gradba dhe Kompania Velkovski
Lokacioni: Avtokomanda, Shkup
Sipërfaqja: 14,680 m2
Viti i Përfundimit: 2019
Vlera e investimit: 278,000,000 MKD