Politika e privatësisë

POLITIKA JONË E PRIVATËSISË

Kjo politikë e privatësisë përcakton se si Eurovia DOOEL përdor dhe mbron çdo informacion që ju na jepni kur përdorni faqen tonë të internetit.

Eurovia DOOEL është e përkushtuar të sigurojë që privatësia juaj të mbrohet. Nëse ju kërkojmë të siguroni informacione të caktuara me të cilat mund të identifikoheni kur përdorni këtë faqe në internet, atëherë mund të siguroheni se do të përdoret vetëm në përputhje me këtë deklaratë të privatësisë.

Eurovia DOOEL mund ta ndryshojë këtë politikë herë pas here duke azhurnuar këtë faqe. Ju duhet ta kontrolloni këtë faqe herë pas here për të siguruar që jeni të kënaqur me çdo ndryshim.

ÇFARË MBLEDHIM

Ne mund të mbledhim informacionin e mëposhtëm:

– emri dhe titulli i punës

– informacionin e kontaktit përfshirë adresën e postës elektronike

– informacione demografike të tilla si kodi postar, preferencat dhe interesat

– informacione të tjera të rëndësishme për sondazhet dhe / ose ofertat e klientëve

ÇFARË BËJMË ME INFORMACIONIN QË MBLEDHIM?

Ne i kërkojmë këto informacione për të kuptuar nevojat tuaja dhe për t’ju siguruar një shërbim më të mirë, dhe veçanërisht për arsyet e mëposhtme:

– Mbajtja e të dhënave të brendshme

– Ne mund të përdorim informacionin për të përmirësuar produktet dhe shërbimet tona

– Ne mund të dërgojmë në mënyrë periodike email promovues në lidhje me produkte të reja, oferta speciale ose informacione të tjera që mendojmë se mund t’ju duken interesante duke përdorur adresën e emailit që keni dhënë

– Kohë pas kohe, ne gjithashtu mund të përdorim informacionin tuaj për t’ju kontaktuar për qëllime të hulumtimit të tregut. Ne mund t’ju kontaktojmë me email, telefon, faks ose postë. Ne mund të përdorim informacionin për të personalizuar faqen e internetit në përputhje me interesat tuaja

SIGURIA

Ne jemi të përkushtuar për të siguruar që informacioni juaj është i sigurtë. Në mënyrë që të parandalojmë aksesin ose zbulimin e paautorizuar, ne kemi vendosur procedura të përshtatshme fizike, elektronike dhe menaxheriale për të ruajtur dhe siguruar informacionin që mbledhim në internet.

SI I PËRDORIM COOKIES

Një cookie është një skedar i vogël që kërkon leje të vendoset në hard diskun e kompjuterit tuaj. Pasi të bini dakord, skedari shtohet dhe cookie ndihmon në analizimin e trafikut në internet ose ju lejon të dini kur vizitoni një pjesë të veçantë. Cookies lejojnë që aplikacionet në internet t’ju përgjigjen juve si individ. Aplikacioni në internet mund të përshtatë veprimtarinë e tij me nevojat, pëlqimet dhe mospëlqimet tuaja duke mbledhur dhe mbajtur mend informacion në lidhje me preferencat tuaja.

Ne përdorim cookies të regjistrit të trafikut për të identifikuar se cilat faqe po përdoren. Kjo na ndihmon të analizojmë të dhënat në lidhje me trafikun e faqeve në internet dhe të përmirësojmë faqen tonë në mënyrë që t’i përshtatim ato me nevojat e klientit. Ne e përdorim këtë informacion vetëm për qëllime të analizës statistikore dhe më pas të dhënat hiqen nga sistemi.

Në përgjithësi, cookies na ndihmojnë të ju sigurojmë një faqe në internet më të mirë, duke na mundësuar që të monitorojmë se cilat faqe ju duken të dobishme dhe cilat jo. Një cookie në asnjë mënyrë nuk na jep akses në kompjuterin tuaj ose ndonjë informacion në lidhje me ju, përveç të dhënave që zgjidhni të ndani me ne.

Ju mund të zgjidhni të pranoni ose refuzoni cookies. Shumica e shfletuesve të internetit pranojnë automatikisht cookies, por zakonisht mund të modifikoni cilësimin e shfletuesit tuaj për të refuzuar cookies nëse preferoni. Kjo mund të ju ndalojë të përfitoni plotësisht nga faqja e internetit.

LINKU PËR UEBFAQET TJERA

Uebfaqja jonë mund të përmbajë lidhje me faqe të tjera me interes. Sidoqoftë, pasi të keni përdorur këto lidhje për të lënë faqen tonë, duhet të keni parasysh se ne nuk kemi ndonjë kontroll mbi atë faqe tjetër. Prandaj, ne nuk mund të jemi përgjegjës për mbrojtjen dhe privatësinë e çdo informacioni që ju jepni ndërsa vizitoni faqe të tilla dhe faqe të tilla nuk rregullohen nga kjo deklaratë e privatësisë. Ju duhet të bëni kujdes dhe të shikoni deklaratën e privatësisë të zbatueshme për faqen në internet.

 KONTROLLIMI I INFORMATAVE TUAJA PERSONALE

Ju mund të zgjidhni të kufizoni mbledhjen ose përdorimin e informacionit tuaj personal në mënyrat e mëposhtme: – sa herë që ju kërkohet të plotësoni një formular në faqen e internetit, kërkoni kutinë që mund të klikoni për të treguar që nuk doni që informacioni të përdoret nga askush për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë – nëse më parë keni rënë dakord me ne duke përdorur informacionin tuaj personal për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë, mund të ndryshoni mendim në çdo kohë duke na shkruar ose dërguar me email në webmaster@eurovia.mk

Ne nuk do të shesim, shpërndajmë ose japim me qira informacionin tuaj personal palëve të treta nëse nuk kemi lejen tuaj ose nuk kërkohet nga ligji ta bëjmë atë. Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal për t’ju dërguar informacion promovues për palët e treta të cilat mendojmë se mund t’ju duken interesante nëse na thoni që dëshironi të ndodhë kjo.

Ju mund të kërkoni detaje të informacionit personal që ne kemi në lidhje me ju sipas Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave 1998. Një tarifë e vogël do të paguhet. Nëse dëshironi një kopje të informacionit të mbani  ju, ju lutemi shkruani në webmaster@eurovia.mk

Nëse besoni se ndonjë informacion që po mbajmë mbi ju është i pasaktë ose i paplotë, ju lutemi na shkruani ose dërgoni me email sa më shpejt të jetë e mundur, në adresën e mësipërme. Ne menjëherë do të korrigjojmë çdo informacion që rezulton i pasaktë.