EUROVIA nënshkroi Marrëveshjen e Zbatimit të Projektit Ndërtimi i stacioneve të filtrimit të ujit në fshatrat Dobërdoll dhe Negotinë

Me ujin kaq të rëndësishëm për jetën tonë, nuk është për t’u habitur që na pëlqen i pastër dhe i shijshëm. Kjo është arsyeja pse EUROVIA nënshkroi Marrëveshjen e Zbatimit të Projektit Ndërtimi i stacioneve të filtrimit të ujit në fshatrat Dobërdoll dhe Negotinë MSIP 2 – NCB – 011 – 19, për të siguruar ujë të pastër .

Investitori është Komuna e Vrapçishtit. Projekti financohet nga Banka Botërore. Shuma totale e kontratës së projektit është 32,804,000 MKD. Fillimi i projektit është planifikuar për shkurt 2020.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.