EUROVIA emërohet “NATIONAL WINNER” në garën prestigjioze Europiane

EUROVIA është emëruar “National Winner” në Çmimet Europiane të Biznesit 2019, një nga konkurset më të mëdha në botë të biznesit.

U zgjodh nga 2,753 biznese të emëruar si ‘Ones to Watch’ në një listë të përsosmërisë së biznesit të botuar në Korrik dhe u zgjodh si “National Winner” nga një panel gjykatësish të pavarur duke përfshirë udhëheqës biznesi, politikanë dhe akademikë. Është biznesi më i mirë në Maqedoninë e Veriut në kategorinë Ndërtim / Pronë dhe tani do të vazhdojë të përfaqësojë Maqedoninë e Veriut në fazën përfundimtare të konkursit.

E themeluar në Maqedoninë e Veriut në 1978, EUROVIA është rritur për t’u bërë një nga kontraktuesit kryesorë të ndërtimit në Ballkan.

Ne jemi të specializuar në ndërtimin e objekteve komplekse dhe prestigjioze si dhe projekte infrastrukturore. Portfolio ynë i begatë përfshin disa nga pikat e referimit më të zhvilluara, ndërtesa banimi, spitale, teatro, objekte komerciale dhe industriale. Ne gjithashtu kemi ndërtuar infrastruktura jetësore, trajtimin e ujërave të zeza si dhe furnizim me ujë të pijshëm.

Besimi i fituar në regjionet ku operojmë, ekipi i kualifikuar dhe i dedikuar, metodat inovative dhe standari këmbëngulës për të qenë të suksesshëm dhe të përpikt na kanë premtuar një avantazh konkurrues në industri.

Familja themeluese Ademi ende e zotëron biznesin. Pikat thelbësore për Eurovia janë vlerat tona – etika, siguria, kualiteti, ekipi, kultura, marrëdhëniet, inovacionet dhe qëndrueshmëria, si dhe marrëveshjet tona – integriteti, respekti, bashkëpunimi, besimi dhe shpërndarja. Këto janë pikat që ne ndjekim, çfarë klientët mund të presin nga ne dhe si Eurovia funksionon.Ne kemi standarde ekzakte të HSE dhe qëndrueshmërisë dhe shëndeti dhe siguria e të dy punonjësve tanë dhe publikut të gjerë i jepet përparësia më e madhe.

Me një staf prej më shumë se 150 të punësuar, kompania përfundon 7 milion € ndërtim në 45 projekte çdo vit. EUROVIA u ofron klientëve mundësinë e hyrjes dhe mbështetjen e një firme lokale me qëndrueshmërinë dhe burimet e një organizate shumë-kombëtare.

Marrëdhëniet e gjata me klientët tanë kanë luajtur një rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve të jashtëzakonshme të kontraktimit të ndërtimit për kompanitë dhe agjencitë qeveritare në të gjithë Maqedoninë e Veriut. Me angazhimin tonë të vazhdueshëm për zhvillim dhe ndryshim, ne shpresojmë në të ardhmen dhe të gjitha sfidat dhe mundësitë që ajo do të ofrojë.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.