Станбен објект- Резиденција Кенеди

ОПИС НА ПРОЕКТОТ

„Резиденција Кенеди“ е објект со многу посебен архитектонски и структурен стил. На незаменлива локација во населбата Johnон Кенеди, резиденцијата го нуди најдоброто од високиот животен стандард, каде семејствата уживаат во удобноста на посакуваниот станбен живот. Апартманите се дизајнирани со цел да се создаде најдобар простор за живеење, удобен и кохерентен стил, со пространи простори и квалитетни материјали.

Карактеристики на проектот

Инвеститор: ЕУРОВИА ДООЕЛ
Локација: Џон Кенеди, Скопје
Површина: 110 00 м2
Вредност на инвестицијата: 300,000,000 МКД

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.