Објект за производство на заштитна медицинска опрема – Штип

ОПИС НА ПРОЕКТОТ

Неодамнешните настани ја покажаа потребата за подготвеност за медицинско снабдување и опрема за брзо пренаменување на производството. Еyровиа ќе обезбеди доверлива и единствена можност за приклучување и колективно реагирање на ненадејната побарувачка зголемена на координиран и ефективен начин од невидени размери.

Проектот се обидува да ги зголеми позитивните влијанија на понатамошните производи, дизајнирани да го подобрат квалитетот на животната средина и здравјето / здравјето на луѓето.

Карактеристики на проектот

Инвеститор: Актива Инжењеринг
Локација: Булевард Гоце Делчев, Штип
Површина: 3000 м2
Вредност на инвестицијата: 16,000,000 МКД

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.