Маркови Кули – Прилеп

ОПИС НА ПРОЕКТОТ

Клиентите со големи, сложени индустриски проекти ја избираат ЕУРОВИА кога им е потребен единствен субјект да испорача клуч во рака проект. Ние нудиме целосно интегрирани услуги за проектирање, инженерство, набавки и градежништво на нашите клиенти низ целата земја, нудејќи ненадмината експертиза.

Марковата кула или Маркови Кули е проект клуч во рака, лоциран во Прилеп. Нашиот широк спектар на искуство и длабоко познавање на видот на производот гарантираат ефикасност од претходните проекти да бидат вметнати за да додадат вредност за идните клиенти.

Карактеристики на проектот

Инвеститор: УНДП
Локација: Прилеп
Завршен проект: 2019 година
Вредност на инвестицијата: 3,000,000 МКД

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.