Комерцијална и станбена просторија – ЗОАРА Скопје

ОПИС НА ПРОЕКТОТ

Изградба на вашиот дом во центарот на Скопје. „ЗОАРА“ е трговска и станбена просторија чии инвеститори се Гротекс Градба и Компанија Велковски. Зградата се состои од 2 подземни паркиралишта, приземје и 9 ката. Зградата се состои од јавен простор, станбени и деловни простори. Eуровиа е одговорна за:

  • Набавки на материјали
  • Извршување и надзор
  • Гаранција за услуги
  • Систем за хидроизолација

Карактеристики на проектот

Инвеститор: Гротекс Градба и Компанија Велковски
Локација: Автокоманда, Скопје
Површина: 14.680 м2
Завршен проект: 2019 година
Вредност на инвестицијата: 278,000,000 МКД