Изградба на Поликлиника – САРАЈ

ОПИС НА ПРОЕКТОТ

Постапка за тендер: 15422/2019 – Изградба на нов објект Поликлиника Сарај кај ЈЗУ Здравствен дом – Скопје.

Карактеристики на проектот

Инвеститор: Министерство за здравство – Република Северна Македонија
Локација: Општина Сарај
Површина: 1,100 м2
Вредност на инвестицијата: 57,107,230 МКД

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.