Изградба на Индустриска Хала – Тотал Логистик

ОПИС НА ПРОЕКТОТ

Сали што се профитабилни – тоа е нашата цел. Секој сектор има свои барања, без разлика дали се за приватна употреба или за лизинг. Еуровиа гради по мерка сали со можност да бидат флексибилни за да ги задоволат потребите на клиентите.

Срцето на секоја индустриска компанија чука во производството. Суровините тука се претвораат во квалитетни производи. Нашите должности и одговорности во врска со овој проект се грубата конструкција. Процесот вклучува основа (кофражни, арматури и истурање на темелите), изградба на ѕидови над земјата, плочи, армирано-бетонски подови и ѕидови за носење, столбови, греди, ѕидање, скали, слетувања на скали итн. (Вклучувајќи кофражни, арматура и истурање на бетон за секој од набројаните елементи) и кров.

Карактеристики на проектот

Инвеститор: Тотал Логистик
Локација: Илинден, Скопје
Површина: 1000 м2
Вредност на инвестицијата: 20,000,000 МКД

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.