Изградба на градинка во Стајковци, Скопје

ОПИС НА ПРОЕКТОТ

Обемот на работите на проектот се состои од клучна изградба на вкупна површина од 2000 м2 за изградба, поврзани инфраструктурни работи како што се набавки на материјали, извршување и надзор, гаранција за услуги и систем за хидроизолација. Градинка во село Стајковци, Скопје чиј инвеститор е БАУЕР БГ е образовен објект во служба на заедницата.

Карактеристики на проектот

Инвеститор: BAUER BG
Локација: Стајковци, Скопје
Површина: 2,000 м2
Вредност на инвестицијата: 10,000,000 МКД

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.