Изградба на градинка – Црвенкапа

ОПИС НА ПРОЕКТОТ

Оваа градина за деца е проект кој има за цел да им помогне на децата да добијат рано образование од детството пред да започнат со задолжително образование во основно училиште.

Еyровиа ќе биде одговорна за управување со проектирање, набавки и изградба. Проектот ќе биде дизајниран со чувствителност на детската скала, вклучувајќи како тие ќе го користат просторот, што ќе видат и какво искуство ќе имаат. Надворешните простори може да вклучуваат простор за двор, вклучувајќи мечување, крошна, тротоар, играчки структури.

Карактеристики на проектот

Инвеститор: Општина Аеродром
Локација: Ул. Пандил Шишков, Скопје
Површина: 2500 м2
Вредност на инвестицијата: 20,000,000 МКД

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.