Станбена просторија – Трокадеро ДОО

ОПИС НА ПРОЕКТОТ

Архитектурата, квалитетот и елегантната атмосфера кои рефлектираат посебен начин во секој детал, нудејќи безбеден и луксузен простор за живеење.

Проектите клуч на рака преземаат целосен интегриран дизајн, конструкција, валидација и одржување на производствени капацитети, хигиенски и стерилни средини за обработка, развој и инфраструктура на страницата.

Карактеристики на проектот

Инвеститор: Трокадео ДОО
Локација: Тетово
Површина: 1000 м2
Завршен проект: 2014 година
Вредност на инвестицијата: 18,500,000 МКД

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.