Тендери

Почитувани добавувачи и изведувачи,

Овој дел од нашата веб-страница ги содржи сите потребни информации за постапките за набавка на стоки, работи и услуги што ги спроведува Групацијата Еуровиа за нејзините странски субјекти и меѓународни проекти (UPSTREAM & DOWNSTREAM, и други активности).

Title
Eurovia 29 јуни, 2020
Adel Holding 6 февруари, 2020
Company Profile 6 февруари, 2020
Adel Holding 23 мај, 2019
Adel Holding 5 октомври, 2018
Eurovia 13 март, 2018
Eurovia 12 февруари, 2018
Eurovia 12 февруари, 2018
Eurovia 12 февруари, 2018
Eurovia 12 февруари, 2018
Eurovia 12 февруари, 2018
Eurovia 12 февруари, 2018
Eurovia 12 февруари, 2018
Eurovia 12 февруари, 2018
Eurovia 12 февруари, 2018
Eurovia 8 февруари, 2018
Eurovia 8 февруари, 2018
Eurovia 8 февруари, 2018
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.