Нашата политика за приватност

Оваа политика за приватност утврдува како Еyровиа ДООЕЛ ги користи и заштитува сите информации што ни ги давате кога ја користите нашата веб-страница.

Еуровиа ДООЕЛ е посветена на осигурување дека вашата приватност е заштитена. Доколку ве замолиме да дадете одредени информации со кои ќе можете да бидете идентификувани кога ја користите оваа веб-страница, тогаш може да бидете сигурни дека тие ќе се користат само во согласност со оваа изјава за приватност.

Еуровиа ДООЕЛ може да ја менува оваа политика од време на време со ажурирање на оваа страница. Треба да ја проверувате оваа страница од време на време за да бидете сигурни дека сте задоволни со какви било промени.

Што собираме

Може да ги собереме следниве информации:

– име и назив на работното место
– информации за контакт, вклучувајќи адреса за е-пошта
– демографски информации, како што се поштенски код, преференции и интереси
– други информации релевантни за анкети на клиенти и / или понуди

Што правиме со информациите што ги собираме?

Ние ги бараме овие информации за да ги разбереме вашите потреби и да ви обезбедиме подобра услуга, а особено од следниве причини:

– Внатрешно водење евиденција
– Можеме да ги користиме информациите за да ги подобриме нашите производи и услуги
– Можеме периодично да испраќаме промотивни е-пошта за нови производи, специјални понуди или други информации што мислиме дека може да ви бидат интересни со помош на е-адресата што ја дадовте
– Од време на време, ние исто така може да ги користиме вашите информации за да ве контактираме за целите на истражување на пазарот. Може да ве контактираме по е-пошта, телефон, факс или пошта. Можеме да ги користиме информациите за да ја прилагодиме веб-страницата според вашите интереси

Безбедност

Ние сме посветени на осигурување дека вашите информации се безбедни. Со цел да спречиме неовластен пристап или откривање, воспоставивме соодветни физички, електронски и менаџерски процедури за да ги заштитиме и обезбедиме информациите што ги собираме преку Интернет.

Како ги користиме Cookies

Cookie е мала датотека која бара дозвола да се стави на тврдиот диск на вашиот компјутер. Откако ќе се согласите, датотеката се додава и колачето помага во анализа на веб-сообраќајот или ви овозможува да знаете кога посетувате одредена страница. Колачињата овозможуваат веб-апликациите да одговорат на вас како индивидуа. Веб-апликацијата може да ги прилагоди своите активности според вашите потреби, допаѓања и не сакања со собирање и запомнување информации за вашите преференции.

Ние користиме колачиња за дневник за сообраќај за да идентификуваме кои страници се користат. Ова ни помага да ги анализираме податоците за сообраќајот на веб-страниците и да ја подобриме нашата веб-страница со цел да ги прилагодиме на потребите на клиентите. Ние ги користиме овие информации само за статистичка анализа, а потоа податоците се отстрануваат од системот.

Генерално, колачињата ни помагаат да ви обезбедиме подобра веб-страница, со тоа што ни овозможуваат да следиме кои страници сметате дека се корисни, а кои не. Колаче во никој случај не ни дава пристап до вашиот компјутер или какви било информации за вас, освен податоците што ќе изберете да ги споделите со нас.

Можете да изберете да прифаќате или да одбивате колачиња. Повеќето веб-прелистувачи автоматски прифаќаат колачиња, но обично сакате да ги менувате поставките на прелистувачот за да ги одбиете колачињата доколку сакате. Ова може да ве спречи целосно да ја искористите веб-страницата.

Линкови до други веб-страници

Нашата веб-страница може да содржи врски до други веб-страници од интерес. Меѓутоа, откако ќе ги користите овие линкови за да ја напуштите нашата страница, треба да забележите дека немаме никаква контрола врз таа друга веб-страница. Затоа, ние не можеме да бидеме одговорни за заштитата и приватноста на какви било информации што ги давате додека посетувате такви страници и такви страници не се регулираат со оваа изјава за приватност. Треба да бидете претпазливи и да ја погледнете изјавата за приватност што се применува на предметната веб-страница.

Контролирање на вашите лични информации

Може да изберете да го ограничите собирањето или употребата на вашите лични информации на следниве начини:

– секогаш кога ќе ве замолат да пополните формулар на веб-страницата, побарајте го полето на кое можете да кликнете за да покажете дека не сакате информацијата да ја користи некој за директен маркетинг
– ако претходно се согласивте да ги користите вашите лични податоци за директен маркетинг, може да се премислите во секое време со пишување или испраќање по е-пошта на webmaster@eurovia.mk.

Ние нема да ги продаваме, дистрибуираме или изнајмуваме вашите лични податоци на трети лица, освен ако немаме ваша дозвола или тоа не го бара законот. Можеме да ги користиме вашите лични информации за да ви испратиме промотивни информации за трети лица, кои сметаме дека може да ви бидат интересни ако ни кажете дека сакате тоа да се случи.

Може да побарате детали за лични информации што ги имаме за вас според Законот за заштита на податоците 1998 година. .Е се плати мала такса. Доколку сакате копија од информациите што се наоѓаат на вас, пишете на webmaster@eurovia.mk.

Ако верувате дека какви било информации што ви ги носиме се неточни или нецелосни, пишете или испратете ни по е-пошта што е можно поскоро, на горната адреса. Ние веднаш ќе ги исправиме сите информации што се сметаат за неточни.