ЧЕКОР 3 ОД 3

Додека Инвестицискиот тим ги разгледува сите поднесоци, поради големиот број предлози што ги добиваме, ние сме во состојба да одговориме само на оние за кои веруваме дека имаат најсилен инвестициски потенцијал и се вклопуваат во нашите критериуми за инвестирање.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.