ЧЕКОР 1 ОД 3

Ако сте дел од искусен менаџерски тим кој бара капитал за раст да стане брендиран бизнис во Евровија, тогаш ова може да биде почеток на убава врска

Инвестицискиот тим на Еуровиа бара деловни предлози во следниве сектори:

  • Недвижен имот и развој
  • Eнергија
  • Технолошки компании
  • Финансиски услуги
  • Дистрибуција

И кои минимум ги исполнуваат следниве критериуми за инвестирање:

 • Самостојно (не зависно од друг бизнис во Еyровиа)
 • Потрошувачот се соочува
 • Дава предлог за диференцирана вредност
 • Воспоставени приходи и трговски односи
 • Потенцијал за лидерство на пазарот
 • Силен оперативен тим со докажано досие
 • Можност за понатамошно работење со ребрендирање во ЕУРОВИА Груп

Ако барате финансирање и / или брендот Еуровиа и верувате дека вашата можност за инвестирање одговара на нашите критериуми и стратегија, тогаш треба да доставите бизнис план.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.