Партнер со ЕУРОВИА Групацијата

Партнер со групацијата ЕУРОВИА

Бидете и вие наш патртнер. ЕУРОВИА Групацијата ви нуди можности кои им помагаат на деловните субјекти во многу фази.

За да видите која можност е најпогодна за вас и вашиот бизнис, прочитајте подолу.

Дали започнувате нов бизнис?

Барате совети и идеи како да започнете бизнис?

Eurovia Blog – бесплатни деловни совети и идеи од Еуровиа Групацијата, Елмедин Адеми и други водечки претприемачи за започнување и водење на сопствен бизнис, како и вештини и квалитетите што ви се потребни за да успеете.

Барате почетен заем?

Eurovia StartUp –  непрофитна организација што им помага на претприемачите со финансирање, ресурси и совети што им се потребни за да ја претворат својата одлична идеја во успешен и одржлив бизнис. Ако имате повеќе од 18 години и сте граѓанин на Р.Северна Македонија со амбиции да ја претворите вашата идеја во успешна бизнис компанија „Евровиа стартап“ е местото каде што треба да се обратите.

Растете го постојниот бизнис?

Дали сакате да работите со веќе постоечка компанија која е дел од  ЕУРОВИА Групацијата ?

Доколку вашиот предлог се однесува на работа со една од веќе етаблираните компании на Еуровиа во рамките на Групацијата, ве молиме контактирајте ја ЕУРОВИА Групацијата  директно затоа што секоја постоечка компанија на Евровиа презема одговорност за одржување и развој на сопствен бизнис.

Дали сакате да станете партнер со ЕУРОВИА Групацијата  за да го развивате вашиот постоечки бизнис?

Инвестицискиот тим ЕУРОВИА ги поздравува предлозите за партнерство со искусни менаџерски тимови и компании кои бараат капитал за раст.

Ние сме селективни, затоа проверете дали вашиот предлог одговара на нашите критериуми за инвестирање.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.