Нашите компании

ЕУРОВИА ГРАДЕЖНИШТВО

Ние сме специјализирани во сложени и престижни градежни и инфраструктурни проекти.

Прочитај повеќе

ЕУРОВИА ДМД

ЕУРОВИА ДМД е компанија основана во 2016 година, чија главна активност е дистрибуција на храна и пијалоци на каналот HoReCa.

Прочитај повеќе

ЕНЕРГОВИЈА

Инвестира, развива, гради и работи со хидроцентрали, геотермални централи, ветерници и електрани со биомаса.

Прочитај повеќе

РАЗВОЈ И ИНВЕСТИЦИИ - ЕУРОВИА

Нашата компанија континуирано инвестира во недвижнини.

Прочитај повеќе

ВИАКОМ

Со цел да се гарантира квалитетот на своите проекти, „Еуровиа“ врши трговија со градежни производи и материјали.

Прочитај повеќе

НАДВОРЕШНО РЕКЛАМИРАЊЕ

Скрин Медиа е македонска компанија за надворешно рекламирање со седиште во Скопје.

Прочитај повеќе

ТАЛЕНТА

Талента, маркетинг агенцијата во рамките на групацијата Еуровиа, која го претставува креативниот дел од компанијата.

Прочитај повеќе

ФОНДАЦИЈА ЕВРОВИЈА

Еуровиа Фондација ја основавме со една и единствена цел, да ги зближиме луѓето да ги претворат предизвиците во можности.

Прочитај повеќе
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.