УПРАВЕН ОДБОР

ЕЛДИН АДЕМИ
Член на Управниот одбор и извршен директор на Eуровиа ДМД

ЏЕНИС РЕЏЕПИ
Член на Управниот одбор и Менаџер на проект

ПАВЛИНА СИМОСКА – ТОДОРОВСКА
Член на Управниот одбор и Главен финансиски директор

НАДЗОР

ЏЕМАЛЕДИН АДЕМИ
Претседател на надзорен одбор

ФАТОН ИДРИЗИ
Директор за Hабавки 

НАШИТЕ ВРАБОТЕНИ

АРБЕ АДЕМИ
Интерен Аудит

РИНА ФАЗЛИУ
Oддел за правни работи

ЕДИТА БЕЈТУЛИ
Развој на Бизнис

АЛБА ШАЌИРИ
Веб Маркетинг

МИЛЕНА ТИСЕВСКА
Маркетинг Координатор 

Џениса Локи
Грижа за Kорисници

ПЕТАР СТОЈЧЕСКИ
График дизајнер

ЕРСИМ ЗЕКИРИ
Координатор за набавка

ДРАГИ СОКОЛОВ
Инженер и Надзорник

КОНСТАНТИНОС СЕРВИНИ
Инженер и Надзорник

РАДМИЛА БОШКОСКА МИХАЈЛОВСКА
Менаџер на проект

АРЃЕНТ АЈРЕДИНИ
Инженер и Надзорник

ВАЛОН БЕЏЕТИ
Инженер и Надзорник

БЕСИАНА КУРТИШИ
Главен дизајнер | CID

МУХАМЕД ИСЛАМИ
Надзорник

НАСЕР ЗЕЌИРИ
Надзорник

АРМЕНД ЌАМИЛИ
Финансиски Асистент

НЕШАТ ИСЕНИ
Управител на магацин

БЛЕРИМ ИЛЈАЗИ
Дистрибутер

КУШТРИМ АДМЕИ
Дистрибутер

ЗОРАН ЃОРЃЕВСКИ
Техничар за апарати за кафе

АЛБЕРТ ХАНИ
Техничар за апарати за кафе

ВИКТОРИЈА ГИНОВСКА
Агент за продажба

БЕСАРТА МЈАЗЛАМИ
Агент за продажба

ОРЕА МУЛАИМЕРИ
Извршен Директор

РЕМИР ЛАКАЈ
Финансиски Менаџер

АЛЕКСАНДРА ПУТЕВСКИ
Финансиски Менаџер

ДАНИЕЛ МАКСИМОВСКИ
Менаџер за логистика

МАЈА ТРАЈКОВСКА
Агент за продажба

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.