Кариери

Работни места во ЕУРОВИА Груп

Да се биде член од тимот на ЕУРОВИА Групацијата бара највисоки стандарди за ефикасност, компетентност и интегритет. Како меѓународна компанија, Групацијата ЕУРОВИА има за цел да одржува правична географска рамнотежа меѓу своите вработени.

Програма за практиканство

Програмата за практикантство во ЕУРОВИА Групацијата има за цел да им понуди на додипломски и постдипломски студенти можност да стекнат практично искуство преку целосно вклучување во секојдневните работни активности во нашите компании. Можностите за практикантска работа се неплатени и обично траат 3 месеци, со можност за продолжување, но не подолго од 6 месеци (дел или со полно работно време).

Позициите за практикантска работа се достапни во следните оддели:

  • Одделение за управување со ресурси,
  • Сектор за развој на проекти,
  • Одделение за набавки.

Заинтересираните кандидати се охрабруваат да ги испраќаат своите документи (CV, мотивациско писмо и образец за лична историја) до групацијата ЕУРОВИА:

Click or drag a file to this area to upload.
pdf, doc, docx, ppt, pptx, png, jpeg, jpg
Click or drag a file to this area to upload.
pdf, doc, docx, ppt, pptx, png, jpeg, jpg

Што нудиме?

Меѓународни перспективи. Меѓународна кариера, мобилност меѓу проекти, програми за развој на групи.

Уникатна култура и работна средина. Флексибилен работен модел, агилни и меѓу-функционални тимови, одлична мешавина од млади таленти и искусни експерти.

Конкурентни и персонализирани придобивки. Конкурентни плати и можности за бонуси, бонуси засновани на проекти и бенефиции ориентирани кон организации.

Постојано учење. Индивидуални можности за развој, платформа за е-учење и обука и менторство.