Презентација за инвеститори

EUROVIA GROUP

Продуктивна моќ во Р.Северна Македонија

Нашата Група е автентично огледало на нашиот свет, каде можеме да се справиме со се што ќе се фрли на наш пат. Од градежништво, дистрибуција, логистика, трговија и рекламирање. Нашиот широк спектар на индустрии, услуги со додадена вредност и нашата силна репутација за создавање деловни можности нè прави доверлив деловен партнер. Нашите силни деловни вредности обезбедуваат постојан успех за секој со кој работиме.

СЕКТОРИ

Изградба & склучување договориСо 10-годишно искуство во градежната индустрија, Еyровиа презема бројни проекти „Изгради-управувај-пренесувај“ и јавно приватно партнерство

ДистрибуцијаСпецијализирана трговија на големо со основни намирници, пијалоци и непрехранбени производи за хотели, ресторани, пицерии, пекари, барови и бизниси.

ТрговијаКафулињата станаа икони на урбаните населби. Тие создаваат живописни улични слики и произведуваат огромна активност на пешаците.

Развој на недвижниниВо секторот на недвижнини, групацијата Еуровиа, како инвеститор, спроведува високо квалитетни станбени проекти со посебни теми и уникатно различни рекреативни области локално и во странство.

Надворешно рекламирањеГрупацијата Еуровиа го лансираше проектот на компанијата Screen Media во 2008 година, со што се оствари чекор напред во рекламниот сектор во Р.Северна Македонија.

Градежни материјалиНие работиме со снабдување со градежни материјали за градежни проекти од каква било грдба.

ЕнергијаПобарувачката во Р.Северна Македонија за енергија продолжува да расте со брзо темпо благодарение на стабилната и развојна економија и брзата урбанизација.

ЗемјоделствотоСо производите што се нудат на пазарот под нејзината регистрирана трговска марка Eneagreen, таа ја одржува својата супериорна позиција во Р.Северна Македонија со својот врвен квалитет и фер цена.

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

НАШИТЕ СИЛНИ СТРАНИ

ФИНАНСИСКИ РЕСУРСИ
Силна структура на капиталот на ЕУРОВИА, висока ликвидност, робусна структура на билансот на состојба, капацитет за долгорочно позајмување, можност за употреба на различни алатки на пазарот на капитал и пристап до меѓународни финансиски ресурси (како што се ЕБОР, IFC, IsDB, OFID, ICD, BSTDB, CreditEurope) ја разликува ЕУРОВИА од другите компании кои работат во истите полиња на деловна активност.

Лидерската позиција на ЕУРОВИА во областите каде што делува е дополнително зајакната со многуте пионерски и иновативни проекти што ги спроведува и силното и стабилно зголемување на нејзините перформанси.

Капацитет на машини и опрема, силни организациски способности, огромно знаење во домот засновано на искуство, референци од завршени работи, сертификат за договор во странство што демонстрира неограничена деловна компетентност, инженерско потекло на главните акционери, заедно со млад, енергичен и динамичен кадар, предводен од страна на искусен тим на директори, создадете синергија што е индикативна за техничката компетентност на ЕУРОВИА во завршувањето на проектите на време, во рамките на буџетот и според одредениот квалитет.

Бидејќи ЕУРОВИА гледа на секој проект како средство за стекнување искуство и можности за учење, таа е во состојба континуирано да се подобрува како организација и вработува стратегии за пренесување на ова искуство на помладите генерации.

Силна репутација на ЕУРОВИА на пазарот и областите со кои работи, нејзините долготрајни и стабилни односи со засегнатите страни како што се работодавците, клиентите и добавувачите, нејзината силна деловна етика, и секторите што ги позиционира со своите стратешки проекти ја одделуваат ЕУРОВИА од конкурентите.

ЕУРОВИА постојано го подобрува својот иновативен капацитет за стекнување и одржување на конкурентска предност во овој постојано менувачки развој во светот, кој станува сè покомплициран.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.