ЕУРОВИА отвора претставништво во пазарот на Република Косово!

Оваа година што ја оставаме зад нас се сметаа како година што го стави целото човештво пред тежок предизвик; предизвик што, за да го надминеме, мораше да се разбудиме и да ги разбереме вистинските вредности на нашето постоење: здравје, семејство и солидарност едни со други. Последиците од овој предизвик не ја игнорираа економската сфера, односно развојот на бизнисот. Врз основа на горенаведените вредности, како и принципот на интеракција и соработка, ние ги поврзуваме силите, ресурсите и целата позитивна енергија не само за да се справиме со оваа ситуација прилагодувајќи се на новите правила, туку и да создадеме простор за уште поголем успех. дури и покрај тешките услови.

Глобалните искуства на пандемијата и моќта на соработката беа инспирација за нас како Групација да ја развиваме нашата активност на нови географски територии! На 30 декември 2020 година ги отворивме канцелариите на Групацијата ЕУРОВИА во Косово. Еyровиа Косово ќе работи преку својата главна филијала во градот Приштина, но многу наскоро ќе бидат отворени точки за комуникација во стратешките градови на земјата! Главната цел на одлуката за ваков чекор за инвестиции беше проценка дека нашите услуги се соодветни, неопходни и со вистински квалитет за пазарот на нова држава што сè уште се гради и се развива, како што е Република Косово!

Целите за 2021 година се фокусирани не само на позитивниот раст на нашите компании на сите пазари каде што моментално работиме, туку и на зголемувањето на услугите на највисоко ниво на експертиза. Континуираниот раст на портфолиото за инвестиции надвор од Балканот не се игнорира, како и развојот на работната сила е секогаш кон најновите достигнувања.

ЗА ЕYРОВИА

Еуровиа е доверлив партнер за инженерство, градежништво и управување со индустриски и државени проекти. Диференцирани според квалитетот на нашиот народ и нашиот немилосрден нагон за испорака на најуспешните резултати, ние ги усогласуваме нашите можности на целите на нашите клиенти за да создадеме трајно позитивно влијание. Ние сме специјализирани во сложени и престижни градежни и инфраструктурни проекти. Нашето портфолио вклучува некои од најразвиените обележја, станбени згради, болници, театри, комерцијални и индустриски згради. Конструиравме и витална инфраструктура и проекти за третман на отпадни води, вклучувајќи водоснабдување и канализација.

Kонтакт:
Алба Шаќири
улица 101 | бр. 15
1226 Желино | Тетово, Македонија
Тел: +389 44 350 991
e-mail: alba@eurovia.mk

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.