ЕУРОВИА започна со изградба на новата поликлиника во Сарај

За проектот:

Проектот ќе биде современ здравствен комплекс кој обезбедува високо квалитетни стандардни здравствени услуги и социјална заштита. Обемот на работите на проектот се состои од клучна изградба на површина од 1485,00 м2. Проектот е клуч на рака кој гарантира дека ќе сториме сè, од скицирање планови до завршување на проектот. Благодарение на својот високо квалификуван мултидисциплинарен тим и над 10-годишно искуство, ЕУРОВИА има познавање во сите активности што ги вклучува изградбата на клуч на рака и има значаен учинок за проектите извршени на време.

Инвеститорот е Министерство за Здравје – Скопје.

Вкупната вредност на проектот е 67 386 530,30 ден.

Периодот за завршување на овој проект ќе биде во 2023 година.

ЗА ЕYРОВИА

Еуровиа е доверлив партнер за инженерство, градежништво и управување со индустриски и државени проекти. Диференцирани според квалитетот на нашиот народ и нашиот немилосрден нагон за испорака на најуспешните резултати, ние ги усогласуваме нашите можности на целите на нашите клиенти за да создадеме трајно позитивно влијание. Ние сме специјализирани во сложени и престижни градежни и инфраструктурни проекти. Нашето портфолио вклучува некои од најразвиените обележја, станбени згради, болници, театри, комерцијални и индустриски згради. Конструиравме и витална инфраструктура и проекти за третман на отпадни води, вклучувајќи водоснабдување и канализација.

Kонтакт:
Алба Шаќири
улица 101 | бр. 15
1226 Желино | Тетово, Македонија
Тел: +389 44 350 991
e-mail: alba@eurovia.mk

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.