Скромна донација за семејства со социјални потреби

Со оваа скромна донација, сакаме да им помогнеме и да ги охрабриме сите семејства со социјални потреби кои се во првите редови на војната со ситуацијата создадена од вирусот КОВИД-19.This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.