Потпишан е договор за изградба на Нова спортска сала во Гостивар

Овој објект е спортска сала за ОУ „Фаик Коница“ во Дебреш, Гостивар. Проектирање и изградба на хибриден објект, вклучително и затегнувачка структура за мулти-спортска употреба, кој ќе биде постојан дом за сите временски услови за сите љубители на спортот и ќе го однесе спортот на следното ниво. Како turnkey проект, нашиот професионален и високо квалификуван тим ја обезбедува секоја фаза од проектот: земјени работи, надворешни комунални услуги, армирано-бетонски работи, електрични работи, архитектонски и фасадни работи, внатрешна завршна обработка и внатрешен дизајн.

Инвеститор: Министерство за образование и наука
Локација: Дебреш – Гостивар
Површина: 1.300 м2
Вредност на инвестицијата: 550.000 €

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.