ЕУРОВИА потпиша договор, Тетово го добива првиот затворен базен

ЕУРОВИА потпиша договор за изградба на затворен базен во Тетово, со кој се доставува најповолната понуда за јавните набавки објавена од Агенцијата за млади и спорт.

Вредноста на јавните набавки 43.000.000 ден

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.