Нашата компанија Евровија уште еднаш е горда што го обнови сертификатот „Одлична МСП Македонија“

Компанијата што обезбедува кредитни извештаи – „Кофејс Хрватска“ – спроведе процес на евалуација, а кредитниот извештај го потврдува успехот на нашата компанија ЕУРОВИА. Соодветно на тоа, валидноста на нашиот сертификат „Одлична МСП Македонија“ продолжува. „Ние, како ЕУРОВИА, сме горди на овој сертификат и се надеваме дека со ова ќе направиме уште еден чекор за зајакнување на довербата за нашите партнери, а нашите партнери ќе ја продолжат соработката со нас“.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.