Адел Холдинг со донација за Клиничката болница во Тетово

Еуровиа за 1 јуни – Меѓународниот ден на детето, придонесе со скромна донација во Клиничката болница во Тетово, особено во Одделот за педијатрија.

Адел Холдинг доброволно изрази поддршка за пациентите во болницата во Тетово, на одделот за детски болести, со скромна донација.

Децата се примарна инспирација за правилно функционирање на општеството, затоа инвестицијата во здраво и среќно детство е должност на секој од нас.

Придонесот што го даваме за обезбедување основни услови за раст и развој на децата, влијае позитивно за развојот на целото општество.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.