Потпишан е договор за реконструкција на основното училиште “Јоаким Крчовски” во Скопје

Еуровиа е компанија што ќе изврши реконструкција на основното училиште “Јоаким Крчовски” во Скопје. На отворената постапка бр. 13/2017 година од страна на Министерството за образование и наука, договорот беше доделен на Еуровиа.

Станува збор за реконструкција на покривот и внатрешно реновирање на објектот, со вкупна вредност од 2,167,256,1 ден.

Објектот ќе биде завршен во септември 2017 година.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.