Еуровиа потпишува тендерот за реконструкција на основното училиште “Лирија”

Еуровиа ќе биде компанијата што ќе го реконструира основното училиште “Лирија” лоцирано во Тетово. На отворената постапка бр. 13 / од МОН, Евровија излезе како добитник на правото на реконструкција на основното училиште “Лирија” во Тетово. Овој проект се однесува на реконструкција на покривот на училиштето и потребните реновирања во рамките на ова училиште, што достигнува резиме од 3,286,653,92 милиони мкд. Овој проект ќе заврши во септември 2017 година, на овој начин учениците ќе ја започнат учебната година во одлични услови.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.