Еуровиа е дел од АДЕЛ Холдинг

Еуровиа, како една од најсериозните компании за градежништво, започна да ги споделува своите достигнувања со Еуровиа групацијата од декември 2016 година. Оваа група е група која вклучува бизниси со различни теми, како што се градежништво, логистика, недвижен имот, трговија, дистрибуција, рекламирање и маркетинг. Еуровиа групацијата е секогаш отворен за соработка со нови бизниси со цел да постигне заеднички успех. Целта на спојувањето на Еуровиа со оваа група е искуство кое Еуровиа групацијата го има со која било компанија што била дел од неа. Еуровиа, моментално уште помоќна по спојувањето со Еуровиа групацијата, продолжува да работи напорно за да создаде непрекинат ланец на успех.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.