ЕУРОВИА- дел од Стопанската Комора на Македонија

Сега Еуровиа стана дел од трговската комора на Северна Македонија. Со овој чекор, Еуровиа стана дел од системот што го штити и помага на економскиот раст на нашето место.

Покрај ова, Еуровиа е отворена за соработка со сите компании од ист профил со цел: стимулирање на економскиот раст во Северна Македонија.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.