АДЕЛ ХОЛДИНГ- традиционална вечера на крајот на годината

На крајот на 2016 година Адел организираше традиционална вечера за крунисување на успесите на компанијата, каде што гости беа вработените и високото раководство. Во продуктивна соработка, со гордост велиме дека годината што останува зад нас, е една од најуспешните развојни години на компаниите: Адел Холдинг- Еуровиа, Талента и Скрин Медија. Во наредната година со нетрпение очекуваме можности и профитабилни иновации за компанијата, вработените и како и за сите наши соработници!

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.