АДЕЛ ГРУПАЦИЈАТА – Посетa го Дневниот центар Тетово!

Адел, како една од најсериозните компании за градежништво, започна да ги споделува своите достигнувања со Еуровиа групацијата од декември 2016 година. Оваа група е група која вклучува бизниси со различни теми, како што се градежништво, логистика, недвижен имот, трговија, дистрибуција, рекламирање и маркетинг. Адел групацијата е секогаш отворен за соработка со нови бизниси со цел да постигне заеднички успех. Целта на спојувањето на Адел со оваа група е искуство кое Адел групацијата го има со која било компанија што била дел од неа. Еуровиа, моментално уште помоќна по спојувањето со Адел групацијата, продолжува да работи напорно за да создаде непрекинат ланец на успех.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.