АДЕЛ ХОЛДИНГ во подршка на Светскиот месец за борба против ракот на дојката

АДЕЛ ХОЛДИНГ во подршка на Светскиот месец за борба проив ракот на дојката и на Розевата прошетка НАПРЕД РОЗОВО’17 организирано од страна на Здружението за борба против рак БОРКА! 
Да ја зголемиме свесноста за ризиците и предизвиците, да создаваме здрава популација, и да го намалиме бројот на заболени од рак!
За секој нов ден!This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.