СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПРИПРЕМА НА ПОНУДИ

ЕУРОВИА ДООЕЛ  е една од најголемите приватни компании за градежништво и развој на инфраструктура во Македонија. Портфолиото на ЕУРОВИА е диверзифицирано во развој на индустрии како градежништво и управување со инженерски проекти. Во последните 10 години ЕУРОВИА остави свој белег на домашниот и регионалниот пазар преку развој на стратешки проекти со највисоки меѓународни стандарди и истовремено значително придонесувајќи за развој на економска стабилност на земјата.

Поради зголемување на обемот на работа го распишуваме следниот оглас:

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПРИПРЕМА НА ПОНУДИ

Oд областа на градежништво – 1 извршител

Главни одговорности:

 • Го кординира процесот на подготовка на цени за понуда.
 • Ревизија и избор на подизведувачи и добавувачи
 • Подготовка на планови за добавувачи и набавки
 • Имплентација на стратегија за однос со добавувачи (преглед на понуда за набавка, договори за набавка, услови за соработка)
 • Преглед на трошоци – набавки, режиски и оперативни
 • Кординира набавки
 • Припрема на финансиска понуда и техничка понуда

 

Потребни комуникациски вештини:

 • Мора да биде исклучително организиран и детално ориентиран.
 • Мора да биде амбициозен и ориентиран кон резултати.
 • Мора да има проверливи лични и професионални препораки.

 

Потребни квалификации:

 • ВСС – Високо образование Економски факултет или Технички факултет
 • Инженерска позадина во комбинација со комерцијален интерес или комерцијална позадина со солиден интерес за разбирање на техничките аспекти.
 • Искуство во водење на преговори за технички проекти
 • Работно искуство од најмалку 3 години
 • Способност за насочување и координација на тим од инженери
 • Вешти во читање на градежни документи.
 • Одлични комуникациски вештини, вербални и писмени.
 • Организирано и високо дисциплинирано лице во секојдневните оперативни процедури.
 • Вешти технолошки вештини: Word, Excel, Adobe и сродни градежни апликации.и на техничките решенија

 

Што нудиме:

 • Компетитивни месечни примања на пазарот на труд во земјата;
 • Работа од понеделник до петок од 08:00 – 16:00 часот, 40 часови неделно;
 • Работа во безбедна и здрава околина со почитување на сите норми за безбедност и здравје при работа;
 • Можност за професионално усовршување, обука и напредок на работното место;

 

Сите заинтересирани кандидати кои сметаат дека имаат вештини и знаење за оваа позиција, треба да ја испратата својата  професионална биографија (CV) на: hr@eurovia.mk , со назнака Специјалист за припрема на понуди“.

Краен рок за доставување на апликациите e 05.12.2020

 

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx


This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.