АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖНОСТИ

Expired on: Oct 10, 2021

ЕУРОВИА ДООЕЛ  е една од најголемите приватни компании за градежништво и развој на инфраструктура во Македонија. Портфолиото на ЕУРОВИА е диверзифицирано во развој на индустрии како градежништво и управување со инженерски проекти. Во последните 10 години ЕУРОВИА остави свој белег на домашниот и регионалниот пазар преку развој на стратешки проекти со највисоки меѓународни стандарди и истовремено значително придонесувајќи за развој на економска стабилност на земјата.

Поради зголемување на обемот на работа го распишуваме следниот оглас:

АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖНОСТИ


Главни одговорности:

 • Креирање на дата база на активни недвижнини;
 • Воспоставување на позитивни професионални релации со клиенти;
 • Склучување на посреднички договори со заинтересирани клиенти, преговарање и советување за услови на пазарот;
 • Познавање на законски регулативи за успешно спроведување и затвoрање на продажба;
 • Организирање и евалуација на активности;
 • Ажурирање на податоци и изготвување на извештаи;
 • Континуирано истражување на пазарот на недвижности преку собирање на специфичните барања на постојните клиенти и потенцијалните, ја надгледуваат натпреварувачката активност за да направат проценка нивното влијание на пазарот, го поддржува со информации во подготовката на типологијата на производот;
 • Соработува со остатокот од тимот за да даде забелешки од гледна точка продажба за различни проектни идеи што инвеститорите планираат да ги развијат;
 • Управува со односите со клиентите давајќи приоритет на генерирање нови клиенти, следење на процесот на продажба и продажни активности: предпродажба, продажба и по-продажба; да ги достигнат целите на компанијата;
 • Рекламира, воведува и продава портфолио производи на компанијата за недвижности, постоечки и потенцијални клиенти и им помага да го направат најсоодветниот избор според нивните потреби;

 

Потребни квалификации:

 • ССС/ВСС;
 • Претходно искуство во продажба/ наем на недвижнини ќе се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутери и MS Office пакет;
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти;
 • Возачка дозвола Б – категорија;

 

Што нудиме:

 • Компетитивни месечни примања на пазарот на труд во земјата;
 • Работа од понеделник до петок од 08:00 – 16:00 часот, 40 часови неделно;
 • Работа во безбедна и здрава околина со почитување на сите норми за безбедност и здравје при работа;
 • Можност за професионално усовршување, обука и напредок на работното место;

 

Сите заинтересирани кандидати кои сметаат дека имаат вештини и знаење за оваа позиција, треба да ја испратата својата  професионална биографија (CV) на: hr@eurovia.mk, со назнака “Агент за продажба на недвижности“.

Краен рок за доставување на апликациите e 10.10.2021

Job Category: Construction
Job Type: Full Time
Sorry! This job has expired.