ЈАВЕН ПОВИК БР.07/2019 За доставување на понуди за купување на земјоделско земјиште во приватна сопственост

  • Version
  • Download 99
  • File Size 972.49 KB
  • File Count 1
  • Create Date 23 May, 2019
  • Last Updated 23 May, 2019

ЈАВЕН ПОВИК БР.07/2019 За доставување на понуди за купување на земјоделско земјиште во приватна сопственостThis website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.