АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Ndërtimtari-dhe-inxhinieri

Градежништво и инженерство

Ние сме подготвени да ви овозможиме да ги реализирате сите идеи. Еуровиа успеа да ги реализира сите проекти доверени од своите соработници. Без оглед на просторот и типот на објектот, Еуровиа ви нуди можност да го завршите вашиот проект во рекордно време и со квалитет, кој гарантира долговечност на извршената работа.

ПОТВРДЕНО ИСКУСТВО – “Ние гарантираме високи стандарди и квалитет за сите наши проекти”.

Услуги кои ги нудиме

  • Високи градби
  • Ниски градби
  • Индустриски градби
  • Избор на готови проекти

Дали сте во потрага по најдобриот изведувач на вашиот градежен проект?