АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

ADEL-Power

АДЕЛ Пауер

Со големата доверба во нашата компанија и луѓето кои ја организираат и водат работата, ние сме убедени во брзото создавање на новата филијала Адел Холдинг, чија основа е енергијата и нејзиното производство. Адел Пауер наскоро ќе биде достапно за сите, со цел да ги задоволи барањата на секој клиент. Еуровиа е секогаш подготвена да ви го обезбеди она што е корисно за вас и што е профитабилно за сите.

Дали сте во потрага по најдобриот изведувач на вашиот градежен проект?