АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Историја на компанијата

Корените на нашата компанија се длабоки и сигурни. Успесите кои ги имаме постигнато во текот на годините имаат покажано дека ние, со голема посветеност, ја градиме нашата историја за да создадеме идентитет.

 • 1978

  Основање

  Наш прв чекор со кој почнавме беше изградбата на фасади. Многу години работа и чекорите кон професионализмот беа причините што отидовме чекор понатаму за да ја создадеме нашата историја и за донесување на промени на секои децении, додека ја крунисавме нашата работа како заеднички успех на компанијата.

 • 1986

  Прираст

  Преминот во втората фаза беше и премин од изградба на фасади во градежништво, како професија во која повеќе се вклопивме. Врската меѓу овие две професии ни ја олесни ова промена, постојано земајќи ги во предвид позитивните промени. Работата продолжи со мал работен тим, но тој тим претставуваше главна основа за работниците кои се придружија во наредниот период.

 • 1998

  Проширување

  Сериозни и внимателни во работа, ние имавме потреба од проширување на нашето претпријатие, вклучувајќи го проширувањето на работната сила до 50 работници и капацитет за проекти со максимални простори.

 • 2008

  Лиценци

  За историјата на нашата компанија, 2008 беше година која го донесе најголемиот успех, што значи дека успеавме да ги добиеме сите потребни лиценци за овозможување на нашата компанија да работи со сите неопходни документи. Еуровиа го зголеми својот работен капацитет и беше призната како професионализирана компанија во областа на градежништвото и пректирањето.

 • 2012

  Зајакнување

  За зајакнување на раководството на нашата компанија, и за да биде отпорна на било каква криза што би можело да ја претрпи, компанијата Еуровиа се приклучи на Адел Холдинг. Од тогаш, ние сме фокусирани во работи со проектирање и изградба, а административниот дел се води успешно од страна на Адел Холдинг.

Дали сте во потрага по најдобриот изведувач на вашиот градежен проект?