АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Визија

Нашата визија е да бидиме првиот избор за секој клиент кој сака професионализам и доверба.
Ние работиме за да бидеме една од 10 најуспешните компании во Македонија.

Вредности

Ние сме фокусирани на работа која ќе придонесе за безбедна и интегрирана иднина за сите.

Ние веруваме во инспирација и мотивација.

Постојано истражуваме за да воведеме иновација и обезбедиме квалитет.

Градиме со љубов.

Ги прифаќаме вашите идеи, затоа што секоја идеја вреди.

Соработуваме со сите, затоа што ја цениме вредноста на секого.

Секој наш проект се издвојува со стандардите по кои е граден.

Дали сте во потрага по најдобриот изведувач на вашиот градежен проект?