АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

За нас.

Запознајте се со Еуровиа, една од водечките претпријатија во Македонија за градба и проектирање на објекти врз основа на ефикасна стратегија за развој и модерна технологија. Еуровиа е специјализирана компанија за проектирање и изградба на било каков тип на градба, станбен или деловен, без разлика на големината. До сега ние сме докажале дека сме професионализирани со изградените објектите, вклучувајќи трговски центри, големи деловни објекти, инфраструктура, јавни објекти, станбени згради, итн.

Ние се грижме да применуваме строги безбедносни мерки за нашите вработени и постојано ја следиме нивната безбедност против ризици од работата на терен. Ги почитуваме техничките постапки за здравјето, безбедноста и животната средина, и строго се користи заштитна облека и знаци во градилиштето.

  • Основано – 1978
  • Вработени – 22
  • Извршен директор – Елмедин Адеми

Дали сте во потрага по најдобриот изведувач на вашиот градежен проект?