ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Detajet e kontaktit

 • rruga 101 | nr. 15
  1226 Zhelinë | Tetovë, Maqedoni
 • +389 44 350991
skopje

Detajet e kontaktit

 • Kole Nedelkovski 61 lok 1
  1000 Shkup, Maqedoni
 • +389 2 322 4944
norway

Detajet e kontaktit

tirana

Detajet e kontaktit

 • rr. Peti, ndërtesa 27, hyrja 1, ap. 4
  Sauk Farkë, Tiranë, Republika e Shqipërisë
  www.eurovia.al

Kontakt Forma

Kontakti juaj

radmila_b
Radmila Boshkoska Mihajlovska
Sektor për projektim dhe ndërtimtari

Jeni duke kërkuar realizuesin më të mirë të projektit tuaj të ndërtimit?