АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Потекло

Нашата компанија е основана пред 30 години, поточно во 1986 година под раководство на Абдилазис Адеми, додека Еуровиа како бренд е основан во 2010 година и продолжува да функционира како таков.

emri

Име

Името ЕУРОВИА се состои од два дела, кои се еуро и виа. Првиот дел еуро се однесува на стандардите кои ги носиме, кои се европски, додека вториот дел е одвоен од зборот виадукт, што значи висок мост кој поврзува две далечни места. Комбинацијата на зборовите еуро и виа асоцира на нашиот однос со секој клиент кој има за цел долгорочни изградби, без разлика од далечината во која се наоѓа.

built_better

Слоган

Built better – Целиот концепт на нашето претпријатие е опфатен во овој слоган. Едноставни и јасни за она што сакаме да го правиме за другите. Да даваме сé да се направи најдоброто за клиентот. Да се изгради тоа што треба така како што треба значи да се изгради подобро, да се изгради со Еуровиа.

Лого

Точниот фонт на буквите покажува на нашата стабилност и сериозност, кои се обоени со сина боја како симбол на доверливост, сигурност и бесконечност во просторот во кој се обидуваме да доминираме со нашите објекти. Модификацијата на буквата А има врска со штитот на секој објект, која истотака покажува на врвот и максималната висина на сé. Црвената точка ве тера да сфатите дека сте на максималната висина во областа каде што работите и таа е белег на нашето лого. Адел Холдинг е основната компанија врз која се потпира Еуровиа.

eurovia

Дали сте во потрага по најдобриот изведувач на вашиот градежен проект?