АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Достигнувања и награди

Еуровиа секогаш има за цел да ги достигне највисоките стандарди и квалитети. Фокусирани на работата која ја вршиме и со меѓусебна доверба со секој клиент, ние чекориме кон стандарди кои носат награди од различни институции.

"Стопанската комора на Република Македонија им додели сертификат за извонредност во бизнис на градежната фирма ЕУРОВИА"

Онлајн сертификатот за “Excellence SME” е признание и доказ за одлични деловни активности, кои Македонската стопанска комора во соработка со светски признаената кредитна куќа Coface, ги издава на, мали и средни претпријатија.
Носителите на овој сертификат покажуваат зголемена сигурност во работењето, позитивен кредитен рејтинг и зголемена доверба и подобри и побрзи деловни одлуки со помал ризик за клиентите и деловните партнери.

Главната цел на издавањето на сертификатот е да се зголеми транспарентноста на пазарот, да се промовираат добри компании, безбедно деловно работење и добри деловни практики. Носителот на сертификатот на овој начинстекнува кредибилитет во бизнисот.

“Ние како ЕУРОВИА сме многу горди на овој сертификат и се надеваме дека со ова ќе направиме уште еден чекор за зајакнување на вашата доверба за нашите клиенти и нашите партнери да продолжат со соработка со нас “.

Дали сте во потрага по најдобриот изведувач на вашиот градежен проект?