АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Соработувајте со нас

Соработката е корисно за сите, затоа се чуствуваме горди кога соработуваме со секоја компанија или организација. Станете дел од нашиот успех преку понуда на вашите идеи и проекти, кои би можеле да бидат од заеднички интерес за двете страни. Нашето искуство покажува дека соработката и средбите со различни компании секогаш носат успех на лично ниво и во корист на компаниите кои соработуваат. Доволно е само да ги носите вашите проекти и Еуровиа е подготвена да го направи максимумот за нивна реализација. Дури и ако сакате да транспортирате различни материјали, Еуровиа ги отвора своите врати секогаш да ви понуди можност за соработка и во ова област. Приклучете се на успешното искуство на нашата компанија и полесно постигнете ги вашите цели.

Апликација за бизнис идеја*Ако имате спроведено истражување на пазарот, истражување на конкурентоста во ова област, потребни ресурси за понатамошен развој како и развој на маркетингот, пратете ни ги како дополнителен материјал за вашата бизнис идеја. Ова барање не е задолжително!

НАПОМЕНА:
  • Секој кандидат, за статусот на барањето, ќе биде известен во рок од 10 дена. Ако Комисијата утврди дека вашата идеја е прифатлива за понатамошно разгледување, кандидатот ќе биде известен повторно преку е-маил или телефон.
  • Сите податоци кои се прикажани во апликацијата се доверливи.